IniciNoticiesEsportsEl Gimnàstic de Manresa, el FCBarcelona i el Màlaga són els campions...

El Gimnàstic de Manresa, el FCBarcelona i el Màlaga són els campions del XIXè Memorial Josep Barceló

memorial 16Diumenge, el Gimnàstic de Manresa, el FCBarcelona i el Màlaga es van proclamar guanyadors del 19è Memorial Josep Barceló de futbol-7, disputat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del camp municipal d’esports.

Enguany, a l’acte de cloenda, la pilota de futbol va ser la protagonista. L’objecte essencial que sense ell, no es podrien disputar-se els partits del torneig. Tots els equips participants van formar una rodona sobre la gespa. La clausura també va comptar amb un jugador que va fer malabarismes amb la pilota i l’actuació del grup Set de Dansa de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot.

A la categoria benjamí, el FCBarcelona es va imposar en la final per un ajustat 3-5 contra el Llevant. El tercer classificat va ser el Gimnàstic de Manresa que va guanyar a la Fundació Marcet a la final de consolació, per un 4 a 2.

A la categoria aleví de primer any, el RCD Espanyol i el Màlaga van jugar la final. En un partit vibrant finalment van ser els andalusos i debutants al memorial els qui es van emportar el primer lloc de la classificació per un ajustat 2-1.

Per últim, a la categoria aleví de segon any, el Gimnàstic de Manresa va segellar la victòria gràcies a dos gols aconseguits durant la primera part. Els blaugranes van retallar distàncies a la part final de l’enfrontament. Finalment 2 a 1 va ser el resultat final.

La cloenda de diumenge va comptar amb la presència de l’Alcalde de Tordera Joan Carles Garcia; la regidora d’esports Bàrbara Vergés; la família de Josep Barceló i la junta directiva del Club Futbol Tordera, encapçalada pel president Carles Gamonal. L’organització del Memorial comença ja a treballar, per l’edició 2016 del torneig.

ÚLTIMES NOTÍCIES