IniciNoticiesEsportsLa Penya Barcelonista de Tordera convoca assemblea ordinària per dimecres 1 de...

La Penya Barcelonista de Tordera convoca assemblea ordinària per dimecres 1 de juny

penya barcelonistaLa penya barcelonista de Tordera informa els seus socis que aquest proper dimecres 1 de juny, s’ha convocat l’Assemblea General Ordinària. Entre els punts a tractar destaquen l’estat de comptes de la penya, el pressupost i els canvis a la junta, entre altres. Lluís Agell, president de l’entitat, ens comenta en quina situació es troba la penya torderenca.

Agell assemblea 1

Agell ens explica  per què la gent no s’acaba d’ inscriure a l’entitat. Creu que no és pel cost que això implica, ja que només existeix una quota de penyista de 20 € l’any i els culers tampoc utilitzen els serveis que el club blaugrana ofereix per aquest preu. El problema es troba en la falta d’implicació a l’associació.

Agell assemblea 2

Per obtenir tota la informació sobre la Penya Barcelonista de Tordera, les quotes i els serveis que ofereixen us podeu adreçar al Chu-Bar a la  plaça de les Cols o també al domicili social Braseria el Rebost al pavelló de la Concòrdia. L’assemblea general ordinària de dimecres que ve finalitzarà amb un torn obert de paraules. La sessió començarà a les 9 del vespre al local de la penya barcelonista.

ÚLTIMES NOTÍCIES