IniciNoticiesEsportsEl CFTordera suma tres punts vitals i el CBTordera perd el segon...

El CFTordera suma tres punts vitals i el CBTordera perd el segon partit de la fase de permanència

palyoff basquetAquest passat cap de setmana la majoria dels primers equips torderencs van disputar diversos partits importants i vitals pel seu futurs a les seves respectives lligues.

El dissabte va tancar la temporada el primer equip del CPTordera. Els torderencs van acomiadar la primera nacional espanyola amb una ajustada derrota contra el Manlleu per 3-4. Els visitants van aconseguir l’ascens a l’oklliga i els locals ja fa setmanes que van lligar la permanència a la categoria i finalment han acabat setens a la taula classificatòria.

El diumenge va ser crucial per dos primers equips. Va obrir la tarda el primer equip del Club Futbol Tordera rebent al municipal d’esports el Camprodon. Els homes entrenats per en José Cáceres van fer els deures i van sumar tres punts importants per un resultat final clar de 3-1. La nota negativa del cap de setmana és pel sènior masculí del Club Bàsquet Tordera. El segon partit de la fase de permanència de tercera el van perdre per un clar 72-56 hi hauran de jugar un tercer partit aquest proper diumenge per salvar la categoria.

ÚLTIMES NOTÍCIES