IniciNoticiesEsportsEl primer equip del Futsal Tordera aconsegueix el campionat de lliga

El primer equip del Futsal Tordera aconsegueix el campionat de lliga

futsal campionsPer primera vegada a la història el primer equip del Futsal Tordera ha aconseguit el campionat de lliga de la primera territorial grup C a falta d’una jornada per disputar-se. Gràcies a una combinació de resultats entre els primers classificats, el conjunt torderenc quedarà primer de la competició i també ha certificat l’ascens directe a la primera nacional. Joaquin Hernández “gato” entrenador de l’equip ens explicava com havia anat la temporada.

gato futsal 1

David Rosa el president de l’entitat reivindica el valor de la fita que han aconseguit i confessa que la clau de la consecució d’aquest títol és gràcies al bon ambient i la unió que hi ha dins del vestuari.

Rosa futsal 2

Encara els hi queda un partit. Serà aquest dijous a les 21:00 de la nit a la pista del Tossa on s’acabarà de celebrar la lliga. És per aquest fet que l’equip torderenc demana el suport de tots els jugadors de l’entitat i de tota la gent de Tordera per poder fer una celebració amb la màxima presència possible del color groc i vermell en aquest desplaçament.

ÚLTIMES NOTÍCIES