IniciNoticiesPolíticaTordera tindrà una Oficina d’Habitatge pròpia

Tordera tindrà una Oficina d’Habitatge pròpia

03207Tordera tindrà properament una Oficina Municipal d’Habitatge. Actualment, el municipi compta setmanalment amb la visita d’un tècnic d’habitatge del Consell Comarcal del Maresme, però davant la complexa situació habitacional al municipi, l’Ajuntament ha decidit que Tordera necessita tenir una oficina pròpia.

L’oficina de l’Habitatge de Tordera gestionarà tots els assumptes relacionats amb l’habitatge. S’encarregarà de buscar solucions per aquelles persones desnonades per l’impagament d’hipoteques, controlaria el número de pisos desocupats al municipi i gestionaria els acords amb el Departament d’Habitatge i amb les entitats financeres.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, apuntava que l’objectiu principal de la nova Oficina municipal d’Habitatge és sigui el nexe entre els ciutadans que necessiten ajuda habitacional i els agents polítics i econòmics.

alcalde habitatge

La nova oficina buscarà donar sortida als més de 300 pisos buits que hi ha al municipi. L’Ajuntament de Tordera també compta amb una Mesa de debat dedicada exclusivament a l’habitatge per tal d’intentar solucionar el problema existent al municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES