IniciNoticiesEsportsEls dos equips del Club d’Escacs de Tordera acaben la temporada amb...

Els dos equips del Club d’Escacs de Tordera acaben la temporada amb bones sensacions

club escacsAquest proper cap de setmana el Club d’Escacs Tordera finalitza la seva temporada. En concret, els seus dos primers equips que durant aquests mesos han estat competint setmana rere setmana. El Tordera “B” ha aconseguit salvar la categoria de la segona divisió catalana, de fet, ho va fer aquest passat cap de setmana en el local de l’Emili Vendrell contra el Blanes imposant-se en el derbi. Pel que fa el Tordera “A”, encara té opcions matemàtiques d’aconseguir l’ascens. Aquest equip disputa la seva competició a la categoria “preferent” per la demarcació de Girona. Rafel Angelats, membre del club ens fa una primera valoració d’aquest desenllaç final de temporada.

Angelats balanc 1

Pel que fa el segon equip, segons el mateix Angelats, les perspectives inicials no convidaven a tenir gaires esperances de salvació per aquest conjunt tot i que finalment ho han aconseguit sense problemes. Escoltem Rafel Angelats.

Angelats balanc 2

En aquesta última jornada, el Tordera “A” juguen diumenge pel matí en el local de l’Emili Vendrell contra el Guixolenc mentre que el Tordera “B” visita Platja d’Aro. Des del Club d’Escacs Tordera recorden que qualsevol persona que estigui interessada en passar una bona estona, sense pressió pels resultats i que tingui unes nocions bàsiques dels escacs, poden adreçar-se a l’Emili Vendrell tots els dimecres a partir de les 17:00h de la tarda amb les sessions de joc que realitzen cada setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES