IniciNoticiesEsportsSi el CEEB Tordera femení de 1a Catalana aconsegueix la victòria, diumenge...

Si el CEEB Tordera femení de 1a Catalana aconsegueix la victòria, diumenge serà campió de lliga

ceeb victoriaDesprés de liderar la lliga de la 1a catalana femenina durant tota la temporada, les noies del CEEB Tordera es poden proclamar campiones de lliga, si aconsegueixen la victòria a la pista del Grup Barna “B”, en aquesta jornada. Les dades són totalment favorables a les torderenques ja que no han perdut cap dels 23 partits  que han disputat;  23 victòries. Marc Alonso, entrenador de l’equip, ens explica que no serà gens fàcil poder sumar el triomf, aquesta setmana.

Alonso final lliga 1

La primera oportunitat d’aconseguir el campionat de lliga serà aquest proper diumenge 2 d’abril a les 16:00h de la tarda. Tot i la possible consecució del títol de lliga, l’ascens de categoria a Copa Catalunya haurà d’esperar fins que no es disputi la final a quatre de primera catalana. Escoltem Marc Alonso.

Alonso final lliga 2

Des del club ja han omplert un autocar d’aficionats perquè es puguin desplaçar fins a Barcelona tot i que no descarten un segon bus per facilitar totes les opcions de trasllat  a tothom que  que vulgui animar  l’equip. Ràdio Tordera farà connexions amb la pista del Grup Barna “B” aquest diumenge a la tarda, coincidint amb el partit del Club Futbol Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES