IniciNoticiesComerçLa Fira Mercat del Ram 2016 tanca amb sensacions positives de visitants...

La Fira Mercat del Ram 2016 tanca amb sensacions positives de visitants i expositors

marc balanc firaLa Fira Mercat del Ram de Tordera va tancar ahir les portes amb unes sensacions positives de visitants, expositors i activitats. Aquest any la Fira va ser un aparador dels trets diferencials de Tordera vehiculats a través de la temàtica “Viure Bé, Guanya en qualitat de vida”. La Natura, l’Esport, el Territori i la Gastronomia van ser els eixos bàsics d’aquesta edició. Es van promocionar els sectors agroalimentari, ramader i gastronòmic com a sectors arrelats a la història econòmica del municipi, però va incorporar noves temàtiques relacionades amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica, les energies renovables, la gestió forestal, la bioconstrucció i el turisme rural. La consellera de presidència i portaveu del govern, Neus Munté va ser l’encarregada d’inaugurar la 39a edició de la fira. En declaracions a Ràdio Tordera destacava la importància de fires, com la de Tordera, en la dinamització econòmica del país.

balanc fira 1

El director del certamen, Marc Unió es mostrava satisfet amb el funcionament de la fira, malgrat que el temps no ha acompanyat.

balanc fira 2

Respecte els canvis introduïts aquest any, Unió apunta que els primers comentaris han estat positius.

balanc fira 3

El parc Prudenci Bertrana també va acollir la primera fira de la brasa. Els visitants van poder degustar productes cuits a la brasa, on es podien intercanviar productes i tastar allò que més agradava. Marc Unió espera que es pugui consolidar en els propers anys. I que l’any vinent compti amb més participació d’empresaris torderencs.

balanc fira 4

El comitè organitzador de la Fira Mercat del Ram, començarà a treballar avui mateix per l’edició del certamen de 2017.

ÚLTIMES NOTÍCIES