IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del CPTordera es prepara per al campionat...

La secció de patinatge artístic del CPTordera es prepara per al campionat d’Espanya

1173738_1249983608361914_5265673253297023509_nDesprés de la meritòria vuitena posició en el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic en la modalitat de xous grans, la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera té un nou repte per aquest proper cap de setmana. La ciutat de Vilanova i la Geltrú acollirà el campionat d’Espanya que s’inicia demà divendres i que dura fins al dissabte. Les torderenques actuaran el dissabte 27 de febrer amb l’espectacle “Del cel al mar”. Els núvols, el gel, el desglaç, el riu,,,, diferents dels estats per què passa l’aigua fins acabar el seu cicle al mar, el mateix que amb els campionats anteriors. L’Anna, una de les membres del grup, ens explica que és obligat que participin amb el mateix disc i exercici.

anna cpt 1

En total, 16 torderenques defensaran la seva representació en el campionat d’Espanya de grups de Xou. La Núria, una altra membre del grup ens confessa que no hi ha tants nervis ni tampoc tanta pressió com en els altres campionats.

Nuria cpt 2

Podreu conèixer i assabentar-vos de tot el que succeeixi en el campionat de patinatge a través del perfil oficial de facebook de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES