IniciNoticiesPolíticaSom Tordera escull a Jose Carlos Villaro per substituir el regidor Carles...

Som Tordera escull a Jose Carlos Villaro per substituir el regidor Carles Seijo

jose carlos villaroSOM Tordera ha fet públic a través d’un comunicat el nom de la persona que substituirà el regidor Carles Seijo, mort a finals d’ any, als 48 anys per una aturada cardio-respiratòria al seu domicili.

Segons el comunicat, el procés per trobar la persona adient per a ocupar el lloc d’en Carles Seijo no ha estat fàcil. Carles Seijo era cap d’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Regidor d’Urbanisme, Regidor d’Obres i Serveis i Regidor de Pagesia i Medi Ambient. Segons SOM assumir la seva responsabilitat representava un repte molt important i consideraven que no fer-ho bé seria un fracàs. Per aquest fet, entenien que no es podien limitar a tenir en compte només qüestions de representativitat sinó també qüestions de caràcter tècnic.

Tenint en compte tots aquests factors, la decisió que va sortir d’ una assemblea de SOM Tordera per majoria absoluta i després de valorar totes les possibilitats de forma acurada, va ser que la persona més adient per a assumir el càrrec d’en Carles Seijo és en Jose Carlos Villaro, numero 8 a la llista de Som Tordera, Arquitecte i tècnic en ordenació de territori, Urbanisme i medi ambient, i llicenciat en traducció anglesa (UAB). Segons el comunicat, el seu perfil professional encaixa perfectament amb les necessitats del càrrec i políticament és militant d’ICV. En declaracions a Ràdio Tordera, el regidor Salvador Giralt assegura que el procés per substituir en Carles ha estat molt complicat.

nou regidor som 1

Les festes nadalenques i la dificultat del procés legal que implica la substitució d’un Regidor va fer que tot el procés s’enrederis. A això es va afegir que un dels companys de la llista que havia de presentar la seva renuncia no el van localitzar fins el dia 12 de gener, ja que es trobava a un país que no pertany a la Comunitat Europea, cosa que va dificultar més tot el procés de relleu del càrrec. Ho explica Salvador Giralt

nou regidor som 2

Així, Jose Carlos Villaro agafarà les mateixes regidories que Carles Seijo. D’aquest manera, Som Tordera vol continuar el camí que va marcar el regidor Seijo.

nou regidor som 3

A dia d’avui, el procés es troba en fase que la Junta Electoral Central validi les renuncies presentades i la previsió es que en Jose Carlos Villaro pugui incorporar-se a l’Ajuntament a finals d’aquest mes.

Podeu llegir el manifest complet a https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1036901286333264&id=900953836594677

ÚLTIMES NOTÍCIES