IniciNoticiesPolíticaLa Cambra de Comerç vol aconseguir que Inditex traslladi mercaderies a través...

La Cambra de Comerç vol aconseguir que Inditex traslladi mercaderies a través de l’Aeroport de Girona

aeroport gironaLa Cambra de Comerç de Girona vol impulsar el traslladat de mercaderies a través de l’Aeroport de Girona. Amb el descens dels vols comercials provocat per la retallada de connexions de Ryanair, els empresaris gironins aposten per aprofitar la infraestructura per a les mercaderies. El president de la Cambra, Domènec Espadalé, ha detallat que han mantingut reunions amb multinacionals interessades en transportar els seus productes via Vilobí d’Onyar. El contacte més important fins al moment ha estat amb el grup gallec Inditex, que aplega marques de roba com Zara, Bershka, Massimo Dutti o Oysho i que té un centre logístic a Tordera. Segons Espadalé, si hi hagués avions disponibles, el grup Inditex està interessat en aprofitar la proximitat amb l’Aeroport de Girona per distribuir els seus productes.

espadale 1

Segons Espadalé, l’impuls a les mercaderies donaria una sortida a l’Aeroport de Girona, actualment en caiguda lliure de passatgers per la retallada continuada de vols que fa Ryanair.

espadale 2

Espadalé explica que en els contactes entre l’aeroport de Girona i Inditex s’ha ofert al grup gallec operativitat durant les 24 hores i poder entrar els camions a la mateixa pista.

espadale 3

Per últim, el president de la cambra de Comerç de Girona creu imprescindible tenir una A-2 desdoblada fins a Tordera i la connectivitat amb Lloret, per poder atreure més empreses i facilitar l’accés a l’aeroport.

ÚLTIMES NOTÍCIES