IniciNoticiesCultura LA REGIDORIA DE JOVENTUT VALORA POSITIVAMENT LA PRIMERA FASE DEL PROCÉS...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT VALORA POSITIVAMENT LA PRIMERA FASE DEL PROCÉS PARTICIPATIU PER DEFINIR EL CASAL DE JOVES. EL NOU EQUIPAMENT ESTARÀ ENLLESTIT A MITJANS DEL MES DE MAIG.

La Regidoria de Joventut ha fet un balanç positiu de la primera fase del procés participatiu per definir el futur casal de joves que s’està construint a Tordera i que estarà enllestit a mitjans del mes de maig. En aquest sentit, el regidor de joventut Josep Llorens ha assegurat que el projecte ha entrat a la recta final de la seva construcció. Durant el procés participatiu per definir el futur casal de joves, que es composa de diferents fases, són els propis joves els que expressen les necessitats i les condicions que hauria de reunir el nou equipament. Fins al moment, des de la Regidoria s’ha impulsat la publicació del Pla Local de Joventut, s’ha distribuït un exemplar entre tots els alumnes de secundària de Tordera, s’ha treballat estretament amb els alumnes de l’IES Lluís Companys i el passat mes de febrer es va organitzar la primera jornada de debat juvenil.
El regidor de joventut, Josep Llorens, recordava algunes de les conclusions adoptades en la primera jornada de debat entre els joves. A partir d’aquest document de treball la Regidoria de Joventut organitzarà properament una segona jornada participativa durant la qual es tractarà la creació de la Comissió de Gestió del Casal, les propostes que es duran a terme i l’organització de la inauguració del nou equipament.

ÚLTIMES NOTÍCIES