IniciNoticiesCultura L'ACTOR I CANTANT MANOLO ESCOBAR VISITARÀ DIUMENGE TORDERA DINS LA PROGRAMACIÓ...

L'ACTOR I CANTANT MANOLO ESCOBAR VISITARÀ DIUMENGE TORDERA DINS LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ.

La programació estable del teatre clavé tornar aquest cap de setmana amb tres propostes dins els cicles de cine-club, teatre, música i cinema familiar i cicle de teatre i dansa.
Aquest vespre, el cicle de cine-club co-organitzat amb l’associació cine-club 24ips presenta la pel·lícula “Ficció” del director català Cesc Gay.
El film parla sobre un director de cinema que intenta acabar el guió de la seva següent pel·licula. Amb tal excusa decideix anar-se’n uns dies de casa i instal·lar-se a casa d’un amic en un poble de muntanya. Allí coneixerà Mònica una violinista de vacances. El crític de cinema torderenc, Carles Ribes, ens parla sobre la pel·lícula. “Ficció” de Cesc Gay es projectarà aquest vespre a partir de les 10.

Dissabte, el cicle de teatre, música i cinema familiar, co-organitzada amb l’associació de comerciants tordera centre presentarà un espectacle de clown amb Ipso Fauto, a partir de les 6 de la tarda. Lliurant l’entrada de l’obra a qualsevol de les botigues associades de tordera centre, s’obtindrà un descompte de 2 euros en cada compra.

Finalment diumenge, s’augura un ple total a la sala gran del teatre clavé amb la visita de Manolo Escobar a Tordera.
L’espectacle “De Manolo a Escobar” és eminentment teatral on el mateix Manolo Escobar en persona va desgranant els temes més significatius de la seva carrera, alhora que es fa un emotiu repàs de la seva vida i del que ha significat la seva icona per a milions de seguidors i no seguidors també. El director del teatre clavé, Josep Navarro recorda que es tracta d’una proposta entre teatral i musical. “De Manolo a Escobar” es tracta d’una proposta intimista i plena d’humor que té com a principals ingredients la veu de Manolo Escobar, el piano de Guillermo Marín i la paraula de Marc Rosich, erigit en mestre de cerimònies de la funció.
L’espectacle serà diumenge, 15 d’abril a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades per les tres propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES