IniciNoticiesCulturaTORDERA PREPARA LA SETMANA VINENT PRESENTACIONS DE LLIBRES, PREMIS LITERARIS, CONTES I...

TORDERA PREPARA LA SETMANA VINENT PRESENTACIONS DE LLIBRES, PREMIS LITERARIS, CONTES I CONCERTS EN MOTIU DE LA DIADA DE SANT JORDI.

Tordera es prepara un any més per acollir els actes culturals amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
Les activitats començaran el dimarts, 17 d’abril, a les 6 de la tarda, amb l’organització de l’hora del conte, a la biblioteca. En aquesta ocasió el conte serà “El món dels Tovets”, a càrrec de Tartàgona.
Dimecres, 18 d’abril, a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé, tindrà lloc el lliurement de premis Sant Jordi 2007 de les categories juvenil, adults i també del Premi de Recerca Local Salvador Vendrell. Aquest mateix dia es farà les presentacions dels llibres 30 personatges per parlar de Tordera de Mercè Torrellas i Jordi Romaguera, Premi Salvador Vendrell 2006, i del recull Esguards.
Per divendres, 20 d’abril, a les 8 del vespre a la biblioteca, es farà el lliurement de premis Sant Jordi 2007 de la categoria infantil, Premi Barón de Carlos i de punts de llibre. Tots els punts de llibre que s’han presentat al concurs es podran veure exposats del 18 al 27 d’abril al Teatre Clavé.
Per dissabte, dia 21 d’abril, l’Àrea de Serveis Personals ha organitzat una nova edició de la Jornada d’Associacionisme Local, que tindrà lloc durant tot el dia al Teatre Clavé; mentre que diumenge, 22 d’abril, tindrà lloc un acte organitzat pel Niu del Xot en motiu del seu 10è aniversari. Aquesta activitat serà de contes infantils sobre gegants i dracs a càrrec de Rah-mon Roma, a les 18 h a la biblioteca.
El Teatre Clavé, per la seva banda, acollirà diumenge 22,a les 7 de la tarda, un concert simfònic, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès. La regidora de cultura, Maria Angels Cayro destaca la vessant cultural que agafarà Tordera al llarg d’aquesta setmana en motiu de la diada de Sant Jordi. Els actes de Sant Jordi estan organitzats conjuntament pel Consell Municipal de Cultura, el Niu del Xot, l’Associació La Nostra Dansa, la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES