IniciNoticiesCulturaBona participació a la cavalcada dels Reis Mags a Tordera malgrat la...

Bona participació a la cavalcada dels Reis Mags a Tordera malgrat la pluja

IMG-20160105-WA0048Una nit passada per aigua va rebre dimarts la cavalcada dels Reis Mags de l’Orient del 2016. La pluja va deslluir la rua d’enguany i va obligar que Ses Majestats fessin el recorregut més ràpid del que estava previst. Tot i això, la cavalcada, que enguany estrenava nou recorregut per motius de seguretat, es va dur a terme amb normalitat.

Malgrat les desavinences meteorològiques, la plaça de l’Església es va omplir per acollir la comitiva dels Reis Mags com es mereixia. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va rebre de la mà de la colla de castellers de l’Alt Maresme la clau mestre que obre les portes de totes les cases de Tordera i la va entregar als Reis. En el seu discurs, Joan Carles Garcia va destacar la màgia i l’amor que porta aquesta clau.

discurs alcalde reis

Per altra banda, el rei Baltasar va enviar un missatge a tots els torderencs i torderenques des de dalt del balcó de l’Ajuntament. El rei negre va demanar que la il·lusió de la nit de reis no desaparegui en tot l’any. També va destacar que la mainada es recordés en les seves cartes d’aquells que no ho estan passant bé en aquests moments.

discurs rei mag

Les cinc carrosses que van transportar els Reis de l’Orient estaven dissenyades i preparades per la comissió de festes. Amb la cavalcada, la Regidoria de Festes va posar el punt i final a les activitats organitzades per aquestes dates nadalenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES