IniciNoticiesCulturaL’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot prepara per demà, dia de Reis,...

L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot prepara per demà, dia de Reis, la segona representació dels tradicionals pastorets, recuperats enguany

Pastorets PereCot2015Aquest Nadal, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot recupera la representació dels tradicionals pastorets a Tordera. L’espectacle d’aquest any porta per nom “La Flor de Nadal” i és un text de Francesc d’Assís i Picas. Tot i que es tracta d’un text tradicional, la proposta de Pere Cot introdueix a l’obra original algunes modificacions, com ara balls i danses creades per l’entitat i diverses peces musicals. El membre de Pere Cot, Lluís Puig, explica que ja feia anys que no feien els pastorets tradicionals a Tordera.

pastorets

“La Flor de Nadal” té una durada aproximada de dues hores amb entreacte. La primera funció es va fer el passat 27 de desembre i la segona serà aquest dimecres, 6 de gener, dia de Reis, a les 6 de la tarda, al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7 euros i es poden adquirir demà mateix a la taquilla del teatre, una hora abans de l’inici de la funció. Per reserves es pot trucar al telèfon 93 765 05 72.

ÚLTIMES NOTÍCIES