IniciNoticiesPolíticaEl ple de l’Ajuntament de Tordera aprova per unanimitat el conveni de...

El ple de l’Ajuntament de Tordera aprova per unanimitat el conveni de gestió amb el Consell Comarcal per a la compra agregada del servei d’assessoria i suport a la mobilitat internacional per a joves

mobilitatEn l’últim ple de l’Ajuntament de Tordera de l’any passat, tots els grups polítics amb representació van aprovar per unanimitat el conveni de gestió entre el Consell Comarcal del Maresme i el consistori municipal per a la compra agregada del servei d’assessoria i suport a la mobilitat internacional per a joves. D’aquesta manera, l’Ajuntament realitzarà una despesa màxima de 699,31 euros en l’exercici del 2016 per aquesta qüestió. La voluntat és seguir treballant per ajudar els joves de Tordera a estar ben preparats i que puguin afrontar la seva professió amb millors garanties d’experiència i coneixement d’idiomes. El regidor de joventut, Marc Unió, apuntava durant la seva intervenció al plenari, que la qüestió de la mobilitat internacional, tot i no ser molt arrelada aquí, havia despuntat amb força davant la crisi econòmica, convertint-se gairebé en una necessitat per a molts joves haver de marxar a l’estranger per poder treballar.

mobilitat joves unio

Tots els grups polítics amb representació al plenari van votar favorablement al punt. Escoltem Salvador Giralt de SOM Tordera, Xavier Martín del PP, Rafa Delgado del PSC i Xavier Pla d’ERC+Gent de Tordera.

mobilitat joves altres grups

El conveni de gestió de l’Ajuntament de Tordera amb el Consell Comarcal del Maresme per a la compra agregada del servei d’assessoria i suport a la mobilitat internacional per a joves es va aprovar per unanimitat del plenari.

ÚLTIMES NOTÍCIES