IniciNoticiesCulturaJOAQUIM HARO, ALICIA FOLGARONA, BERNAT SANJUAN, MARTA ANGELATS I MARINA BALAGUÉ S'EMPORTEN...

JOAQUIM HARO, ALICIA FOLGARONA, BERNAT SANJUAN, MARTA ANGELATS I MARINA BALAGUÉ S'EMPORTEN ELS PRINCIPALS GUARDONS DELS PREMIS LITERARIS DE SANT JORDI EN LA CATEGORIA JUVENIL I ADULTS.

L’auditori del Teatre Clavé, va ser l’escenari anit de l’entrega del premis sant Jordi en poesia, prosa i recerca local, en categoria juvenil i adults. En la categoria de 12 a 14 anys, en la modalitat de prosa, el segon premi va recaure en Alicia Folgarona i el primer en Pol Torrent. En poesia, es va atorgar un accèssit a Guillem Costas, el segon premi va ser per Marta Torner i el primer per Alicia Folgarona. En la categoria juvenil, de 15 a 18 anys en prosa, el segon premi va ser per Mireia Gonzalez i el primer premi per Marta Angelats.
En la modelitat de poesia, segon premi per Natalia Llopart i el primer per Marina Balagué.
La categoria d’investigació el segon premi va ser per Nerea Lopez pel seu treball “Els dofins-Dofinoteràpia” i el primer per Bernat Sanjuan pel seu treball “Retrat polític de cent anys a Tordera”.
En la categoria d’adults, a partir de 26 anys en prosa, el segon premi va ser per Roger Simeon i el primer va quedar desert.
En poesia el segon premi va recaure amb Maria Teresa Reyner i el primer premi en Joaquim Haro. Finalment, el premi de recerca local Salvador Vendrell, va recaure en Mercè Torrelles, Jordi Romaguera i Josep Viñoles Pel seu treball “Estudi dels cognoms torderencs (s.XI al XVIII) i evolució de la població a Tordera”. en aquesta categoria es va atorgar un accèssit a Isabel Colldeforns I Patrícia Gras pel seu treball “L?antic treball del ferro a Tordera”.
Ahir també es va presentar el llibre guanyador del premi de recerca local de l’any passat, “30 personatges per parlar de Tordera” de Mercè Torrellas i Jordi Romaguera. Un dels autors del llibre ens explicava els seu argument. Aquest acte formava part dins el programa d’activitats organitzats a Tordera en motiu de la diada de Sant Jordi.

ÚLTIMES NOTÍCIES