IniciNoticiesCulturaRÀDIO TORDERA PREPARA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PELS DIES DE LA FESTA MAJOR...

RÀDIO TORDERA PREPARA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PELS DIES DE LA FESTA MAJOR AMB RETRANSMISSIONS EN DIRECTE DE DIVERSES ACTIVITATS

Ràdio Tordera prepara, un any més, una programació especial pels dies de la festa major de Tordera. L’emissora municipal oferirà la retransmissió en directe de diverses activitats del programa de la festa major. Concretament, les retransmissions començaran el dissabte dia 18 d’agost amb la cercavila de gegants a partir de dos quarts de 7 de la tarda i la cloenda del festival La Peixera. El diumenge 19 d’agost a les sis de la tarda, Ràdio Tordera farà el seguiment de la cursa de bicicletes local organitzada pel Grup Excursionista Miralles. Les havaneres amb el grup Bergantí ocuparan la programació de l’emissora durant la nit del dimecres 22 d’agost, i el pregó de festes i el concert amb l’orquestra Girasol amenitzaran la nit del dijous 23 d’agost a Ràdio Tordera. La diada de Sant Bartomeu, a partir de dos quarts d’una migdia, es farà la retransmissió de la tradicional carrera del Cós, i seguidament hi haurà el lliurament de premis. Els dies 24, 25 i 26 d’agost, Ràdio Tordera oferirà els concerts de tarda, així com els balls de tarda i de nit amb les diferents orquestres convidades: la Selvatana, Marina i la Gironina. Les retransmissions en directe per ràdio Tordera finalitzaran el cap de setmana del 26 i 27 d’agost amb els partits amistosos i de presentació del club patí Tordera, Club futbol Tordera i el club basquet Tordera. Per últim l’ emissora municipal també retransmetrà el sorteig de llotges de l’ envelat, el dilluns, 13 d’ agost a les 8 del vespre.

Ràdio Tordera també emetrà en diferit algunes activitats enregistrades durant els dies de la Festa Major. En aquest cas, es tracta de les audicions de sardanes, el ball tradicional i el concert de la revetlla de Santa Maria amb Rauxa i Gossos. Totes aquestes activitats seran emeses posteriorment en el dial de Ràdio Tordera, al 107.1 FM.

ÚLTIMES NOTÍCIES