IniciNoticiesEntitatsUNA VINTENA D'ENTITATS PARTICIPARAN DEMÀ A LES SETENES JORNADES D'ASSOCIACIONISME LOCAL.

UNA VINTENA D'ENTITATS PARTICIPARAN DEMÀ A LES SETENES JORNADES D'ASSOCIACIONISME LOCAL.

L’Àrea de Serveis Personals ha organitzat per demà dissabte, la 7a Jornada d’Associacionisme Local amb l’objectiu, un any més, de convertir-la en un punt de trobada per a les entitats locals on compartir experiències i facilitar diferents eines que serveixin per millorar la gestió de les associacions en la seva tasca. Enguany, una vintena d’entitats i més de 50 persones participaran en la trobada. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens recorda l’objectiu de la jornada. L’acte d’obertura de la Jornada serà a càrrec de l’alcalde de Tordera i de la conferència de Josep Maldonado, president de l’ONG “Esport Solidari Internacional”.
A les 11 es farà la xerrada de M. Assumpció Vilà, presidenta de la taula d’entitats del Tercer Sector, sobre “El paper de les entitats socials i el voluntariat”. A les 12 es reprendran les conferències amb el periodista i escriptor Pere Baltà i la ponència “Dels arrels, al futur de l’associacionisme cultural català”, i amb la taula rodona “L’esport com a fet socialitzador”, a càrrec de professionals de la matèria.
Com en edicions anteriors, durant la tarda es donarà protagonisme a les entitats locals. D’una banda, a les 4 de la tarda hi haurà la presentació del projecte de programa d’usos per a les entitats de Tordera de la nova piscina coberta, a càrrec dels responsables de l’empresa concessionària del futur equipament que estarà enllestit aquest estiu. A les 5 de la tarda hi haurà les ponències dels representants de diverses entitats locals que explicaran quina és la tasca i el funcionament de cadascuna. El regidor, Josep Llorens destaca la participació activa de les entitats en el desenvolupament de la jornada. La trobada finalitzarà amb la posada en comú de les conclusions de tots els qui hagin participat a la Jornada.

ÚLTIMES NOTÍCIES