IniciNoticiesEntitatsEn marxa la Campanya de Creu Roja per recollir 1.000 joguines al...

En marxa la Campanya de Creu Roja per recollir 1.000 joguines al Maresme

CampanyajoguinesLa tradicional campanya de recollida de joguines que Creu Roja Joventut duu a terme per aquestes festes ja s’ha posat en marxa. Es podrà col·laborar fins el 30 de desembre en els punts de recollida, que es poden consultar al web www.lajoguinaeducativa.com.

Per complir les previsions, la Creu Roja de l’Alt Maresme necessita recollir 1.000 joguines entre la ciutadania, les empreses col·laboradores i la societat civil. La campanya de joguines té com a lema “Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat”. Més enllà del repartiment de joguines, l’acció pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte de la joguina educativa, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Per això, els organitzadors de la campanya demanen que les joguines siguin noves, adduint que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies. També volen que siguin no bèl·liques, no sexistes i de caràcter sostenible i que, preferentment, fomentin el joc en grup. Ho explica el tècnic de la Creu Roja de l’Alt Maresme, Toni Garcia.

campanya joguines

La iniciativa va néixer a Catalunya fa 24 anys i aquest és el segon any que també es fa en punts de l’Estat espanyol. Es poden portar joguines a la seu de Creu Roja a Tordera, al Carrer Canigó, 26, o bé a la seu de Creu Roja de l’Alt Maresme, a Pineda de Mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES