IniciNoticiesRegidoriesEl mercat solidari de les entitats de Tordera recull 2.361,93 euros per...

El mercat solidari de les entitats de Tordera recull 2.361,93 euros per La Marató de TV3

Un any més, Tordera s’ha bolcat amb La Marató de TV3 i donarà 2.361,93 euros a l’edició d’aquest 2015, que s’ha dedicat a la Diabetis i l’Obesitat. Aquests diners són els que les entitats de Tordera han recollit aquest diumenge participant al mercat solidari, els que la biblioteca ha recaptat amb la venda de material divers del seu fons, els que ha recopilat el Club Esportiu Tordera (CET) amb una caminada popular i l’aportació de les entrades del festival de patinatge artístic de la secció del Club Patí Tordera. A més, cal sumar-hi l’aportació pròpia que cada any fa l’Ajuntament de Tordera al conjunt de donatius recaptats per les associacions. El coordinador del govern local, Josep Llorens, ens valora la participació solidària torderenca.

Llorens marato 1

Tot i així, aquesta xifra recaptada no és la definitiva ja que encara s’hi han de sumar altres aportacions d’altres activitats tal i com ens recorda Josep Llorens.

Llorens marato 2

Totes les entitats locals destaquen la importància d’una jornada solidària com la d’aquest diumenge. En declaracions a Ràdio Tordera, algunes d’aquestes veus recorden els motius per col·laborar amb La Marató de TV3.

entitats marato

Ja de matinada, La Marató de TV3 tancava el marcador amb una xifra de solidaritat de 7.015.367 euros. Aquesta quantitat, però, no és definitiva, ja que durant les properes setmanes encara es podran seguir fent donacions per a la investigació de la Diabetis i l’Obesitat, que són les malalties a les quals estava dedicada l’edició d’aquest 2015.

ÚLTIMES NOTÍCIES