IniciNoticiesPolíticaEl Candidat d’Unió defensa a Tordera que amb un concert econòmic Catalunya...

El Candidat d’Unió defensa a Tordera que amb un concert econòmic Catalunya tindria més recursos financers per ajudar els pagesos i els ramaders.

duran torderaJosep Antoni Duran i Lleida va presentar dilluns a Tordera les solucions d’Unió per a l’agricultura i la ramaderia a la granja Can Pou de Jalpí. El candidat d’Unió va destacar la importància de tenir un bon finançament a través d’un bon concert fiscal per a Catalunya perquè això voldrà dir tenir instruments financers per poder ajudar als pagesos i va insistir en la importància que Unió dóna al sector agrícola i ramader. Duran va defensar que Unió va al Congrés a proposar “moltes més coses que la qüestió nacional” i ha criticat que els independentistes no tinguin programa per a la pagesia, els autònoms o els serveis socials, entre d’altres. Són declaracions facilitades a la web d’Unió Democràtica.

duran tordera 1

A continuació, Duran va exposar les propostes d’Unió per al sector primari. El candidat d’Unió va defensar que se li han de posar menys traves als pagesos per part de l’administració. En aquest sentit, va defensar la “regionalització” de la política agrària comuna de la Unió Europea i la seguretat alimentària.

duran tordera 2

Unió Democràtica de Catalunya no va convocar ni invitar a Ràdio Tordera en aquest acte polític, malgrat això, creiem oportú informar a la població sobre les propostes que el partit democratacristià va fer en el nostre municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES