IniciNoticiesCulturaQuim Haro presenta a Tordera el seu nou poemari “Poble en línies”

Quim Haro presenta a Tordera el seu nou poemari “Poble en línies”

presentacio quim haroLa Biblioteca de Tordera es va omplir de gent, el passat divendres, amb motiu de la presentació de l’últim llibre de l’escriptor local Quim Haro. “Poble en línies” és el nou llibre de poemes de l’autor torderenc, on la imaginació juga un paper essencial i on el punt de partida són les línies de la mà. Ell mateix ho explicava en declaracions a Ràdio Tordera.

balanc quim haro 1

Durant la presentació, Quim Haro va recordar la importància de viure intensament perquè la vida valgui la pena. Al final, també afegia que té diverses idees en ment i, sobretot, ganes d’escriure.

balanc quim haro 2

El regidor de cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, diu que és un orgull comptar amb escriptors com en Quim Haro a Tordera, i que dediqui poemaris com aquest al nostre poble, amb una mirada del tot positiva.

balanc quim haro 3

Entre els projectes que té en marxa, Quim Haro presentarà el proper Sant Jordi una nova novel·la infantil i juvenil.

Recordem que “Poble en línies” és el segon poemari de l’autor torderenc, després de presentar, el 2006, “Tordera. Paisatges emocionals”, juntament amb Elena Serra i l’artista local Colomer Camarassa, que en va fer les il·lustracions.

ÚLTIMES NOTÍCIES