IniciNoticiesEsportsAl CPTordera se li escapa l’empat a falta de quatre segons per...

Al CPTordera se li escapa l’empat a falta de quatre segons per al final

foto cptAquest passat dissabte 5 de desembre el Club Patí Tordera va ser l’únic primer equip torderenc que va disputar la jornada de la seva competició. Van visitar la pista del CP Alcobendas; a l’equip torderenc li va faltar la sort que sí que va tenir en la jornada anterior davant el Palafrugell ja que van encaixar el gol de la victòria madrilenya quan només faltaven quatre segons per al final de l’enfrontament. El Tordera va fer un bon partit, de fet, va portar la iniciativa en el compte golejador. En el primer minut, Alex Cantero va fer el 0-1. L’Alcobendas va empatar de penal en el minut 13 del primer període. A la segona part, es va calcar el mateix guió: Carles Torner va tornar a avançar als torderencs, però en el minut 29, l’equip madrileny va tornar a empatar gràcies a un altre penal qüestionable. Els últims quinze minuts de partit van ser molt emocionants ja que tots dos equips van buscar la victòria, però la sort va recaure cap a l’equip local quan un xut de Marcos López va rebotar en un jugador torderenc que la va fer encaixar dins la porteria i va donar els tres punts a l’Alcobendas (3-2). Bones sensacions del Club Patí Tordera en una de les pistes més complicades de la primera nacional espanyola.