IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CEEB masculí, el CP Tordera i el...

Aquest cap de setmana el CEEB masculí, el CP Tordera i el CB Tordera juguen a casa

04212En aquesta jornada esportiva, la majoria dels primers equips torderencs juga a casa. El dissabte, a les 17:00h de la tarda, el CEEB Tordera Masculí de la 2a catalana jugarà el seu partit davant l’AECAM Malgrat. Els torderencs vénen d’aconseguir una victòria, aquesta passada jornada. El partit coincidirà amb la presentació de tots els equips de l’entitat basquetbolista per a aquesta temporada. A les 18:00h de la tarda, el Futsal Tordera intentarà seguir amb la imbatibilitat a la pista del Futsal Guíxols. A les 19:30h, el Club Patí Tordera disputarà la jornada set de la primera nacional espanyola en el Parroquial. Els torderencs volen sumar la seva tercera victòria de la temporada davant el Palafrugell. És per això que l’entitat ha demanat el suport de la gent de Tordera perquè ompli les graderies. El partit, el podreu escoltar en directe amb #somcpt.

El diumenge, a les 12:45h del migdia, el CEEB Tordera Femení de la 1a catalana visitarà la pista del Camping Bianya Roser de Barcelona com a líders invictes de la competició. A les 16:30h el Club Futbol Tordera disputarà el seu partit en el Municipal d’esports davant el Base de Roses. Els torderencs volen aprofitar el bon moment que viuen amb l’objectiu de sumar la quarta victòria consecutiva. L’enfrontament, el podreu escoltar íntegrament per Ràdio Tordera. Per acabar el cap de setmana esportiu torderenc, a les 17:45h el sènior masculí del Club Bàsquet Tordera rebrà el CB Argentona “B”, en el poliesportiu. Els homes entrenats per en David Dalmau també volen seguir amb les bones sensacions i sumar el que seria la seva setena victòria de la temporada.

El passat dimecres a la nit van disputar el partit aplaçat a domicili davant l’AECAM i el resultat final va ser de 58-66 a favor dels torderencs.

ÚLTIMES NOTÍCIES