IniciNoticiesEsportsEl Grup Excursionista Miralles prepara, per al 6 de desembre, la marxa...

El Grup Excursionista Miralles prepara, per al 6 de desembre, la marxa popular de Tordera

marxa 6 desembreEl Grup Excursionista Miralles organitza, el 6 de desembre, la tradicional Marxa Popular per l’entorn de Tordera. Enguany arriba a la XXI edició. La sortida serà a les 8 del matí davant del pavelló poliesportiu municipal de l’avinguda dels Països Catalans. La marxa tindrà dos itineraris: un de 10km, apte per a tothom, i un de 21km, de més dificultat i amb diferents desnivells durant el recorregut. Tot el camí estarà senyalitzat i hi haurà diferents punts d’avituallament i control. Lluís Torrellas, portaveu del Grup Excursionista Miralles, recorda que no és una prova competitiva i engresca la gent perquè s’apunti a l’activitat.

Torellas marxa 2016

La Marxa és oberta a tothom i no té caràcter competitiu; els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. A l’arribada hi haurà esmorzar per a tots els participants.Com ja van fer l’any passat, el Grup Excursionista Miralles ha obert un formulari per inscriure’s a la Marxa amb l’objectiu de preveure els participants, per una millor organització de la cursa. Una hora abans, al punt de sortida, just davant el pavelló poliesportiu, també us podreu apuntar. El preu de la inscripció serà de 8 euros per als adults i 4,5 per als nois i noies de fins a 12 anys i servirà per finançar les despeses de la marxa i un obsequi per a cada participant.

En acabar l’activitat els participants gaudiran de l’esmorzar popular al costat del pavelló on s’ha iniciat la Marxa. Les inscripcions també poden fer per internet en els següents enllaços:

21km: https://www.runedia.com/inscripcio/201527086/
11km: https://www.runedia.com/inscripcio/20151339/

ÚLTIMES NOTÍCIES