IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament convoca un minut de silenci pels atemptats a París

L’Ajuntament convoca un minut de silenci pels atemptats a París

03207L’Ajuntament de Tordera convoca la ciutadania avui dilluns a les 19:00h a la plaça de l’Ajuntament a fer un minut de silenci en senyal de condol pels atemptats d’aquest divendres a la nit a París.

D’aquesta forma, el consistori també se suma a la crida feta per les entitats municipalistes (ACM i FMC) per “l’execrable atemptat terrorista” i manifesta alhora el seu “ferm compromís en la defensa dels valors democràtics que la Unió Europea representa, com a baluard i garantia de la convivència”, segons s’indica en el comunicat que l’Associació Catalana de Municipis.

París mira de recuperar aquest dilluns la normalitat amb la reobertura d’escoles i centres culturals, però sense oblidar la tragèdia que va sacsejar la ciutat divendres a la nit. Això sí, enmig d’una forta presència policial i militar als carrers i als transports públics. Seran un total de 5.000 soldats a la ciutat de París i uns 10.000 repartits en el conjunt de França, després d’entomar els pitjors atacs terroristes de la història del país.

ÚLTIMES NOTÍCIES