IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament de Tordera posa en marxa el cens dels gossos de Tordera...

L’Ajuntament de Tordera posa en marxa el cens dels gossos de Tordera amb una prova d’ADN. L’objectiu és acabar amb la brutícia d’excrements als carrers del poble.

gossos adnDe nou, l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, en el programa Línia Directa amb l’Alcalde d’aquesta emissora, va parlar de la problemàtica dels excrements de gossos als carrers i els amos incívics. Recalca la importància que els carrers de Tordera estiguin nets, per això vol conscienciar tots aquells amos que no recullen els excrements dels seus gossos i contribueixen a fer un Tordera brut. Joan Carles Garcia explica que es posarà en marxa, properament, un cens d’ADN dels gossos del poble, per tal de sancionar els propietaris incívics.

alcalde gossos1

Per tal d’aconseguir que tots els gossos estiguin censats amb la proba d’ADN, quan la policia vegi un gos pel carrer, demanarà al seu propietari el cens de l’animal. En cas que el gos no estigui registrat, se li donarà un termini entre dos i tres mesos per censar-lo. Si al cap d’un temps la policia torna a demanar el registre al mateix propietari i aquest encara no el té, se’l multarà econòmicament. Això afecta als gossos que es moguin per la via pública. No necessitaran aquest registre els gossos que visquin en cases de pagès.

Segons l’Alcalde de Tordera, l’objectiu és aconseguir que després d’haver posat entre deu i onze multes, la gent prengui consciència, per tal que no reincideixin i recullin els excrements del seus gossos.

ÚLTIMES NOTÍCIES