IniciNoticiesCulturaLa pel·lícula “L’hivern i la primavera al regne d’escampeta” es projecta aquest...

La pel·lícula “L’hivern i la primavera al regne d’escampeta” es projecta aquest dissabte a Tordera

HIVERNIPRIMAVERAALREGNEDESCAMPETA_TEATRECLAVÉAquest dissabte el cicle familiar del Teatre Clavé projecta la pel·lícula L’hivern i la primavera al regne d’escampeta. Les històries que s’expliquen tracten temes com el contacte amb la natura i l’estacionalitat, l’amistat, l’amor, l’adopció, les noves relacions familiars i la superació d’estereotips, situacions contemporànies plantejades a través d’una narrativa que segueix el tradicional art d’explicar contes dels rondallaires. Tot plegat, embolcallat per una música d’inspiració medieval que manté el suspens i acompanya la trama.

L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta ha estat filmat amb la tècnica d’animació anomenada stop-motion, és a dir, aquí els personatges són titelles de làtex, articulats i pintats amb materials mal·leables, que han estat fotografiats de manera consecutiva per posteriorment, fer el muntatge de l’animació.

En total, 52 minuts de pel·lícula recomanada per a infants a partir de 4 anys que es podrà veure el proper dissabte 31 d’octubre a les 6 de la tarda a la Sala Gran del Teatre. El director del teatre, Josep Navarro apunta que el cicle familiar programa propostes per totes les edats.

cicle familiar

Les entrades per L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir al web www.teatreclavé.cat o bé a taquilla del Teatre i el mateix dissabte des d’una hora abans de l’inici de la projecció. Com en tots els espectacles del cicle familiar, l’associació de comerciants Tordera Centre ofereix als seus clients un descompte de 2 euros en l’entrada.

ÚLTIMES NOTÍCIES