IniciNoticiesSocietat LA COMISSIÓ DE FESTES PREPARA ELS ACTES DE L'APLEC DE SANT...

LA COMISSIÓ DE FESTES PREPARA ELS ACTES DE L'APLEC DE SANT PONÇ, AMB LA TRADICIONAL ARROSSADA POPULAR PER A 2000 PERSONES.

La Regidoria de Festes ha organitzat un any més els actes tradicionals de l’aplec de Sant Ponç, dia de festa local.
Com cada any, a les 12 del migdia, es farà la benedicció de les roses de Sant Ponç, tot seguit hi haurà l’Ofici Solemne amb l’acompanyament de la Blanes Orquestra i la Coral del Teatre Clavé. A continuació es farà la processó per l’esplanada de l’ermita amb l’acompanyament de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera, i es tancarà amb el Cant de Goigs de Sant Ponç.
A la una hi haurà la interpretació de tres sardanes i a les dues tindrà lloc la gran arrossada popular, preparada per la Comissió de Festes per a 2000 persones.
Ja per la tarda, a dos quarts de cinc, hi haurà jocs infantils i a les cinc es farà una audició de sardanes amb la Cobla Orquestra Blanes i la Cobla Thermalenca. La regidora de cultura i festes, Maria Angels Cayro assegura que la comissió de festes porta setmanes treballant en la celebració de l’aplec.
La Regidoria de Festes recorda que atenent la normativa vigent està prohibit fer foc al bosc i que per a tots els qui vulguin fer brasa o cuinar s’habilitaran quatre espais controlats a tal efecte.Com cada any, tots els qui vulguin, podran acompanyar els gegants de Tordera fins a Sant Ponç. La sortida serà a tres quarts de dotze del matí a l’alçada de la finca de Can Freixas.
També hi haurà un servei continu i gratuït d’autocar d’11 a 14 h i de 16.30 h a 19.30 h, que sortirà des del parc de la Sardana i arribarà fins a Sant Ponç (cruïlla amb Àgora Parc).
Finalment i com a novetat, aquest any com a col·laboració pel viatge de final de curs de les escoles, es vendran plats i coberts al preu d’1 euro.

ÚLTIMES NOTÍCIES