IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIUMENGE L'OBRA "VISITANDO AL SENYOR GREEN" DIRIGIDA PER...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA DIUMENGE L'OBRA "VISITANDO AL SENYOR GREEN" DIRIGIDA PER JUAN ECHANOVE

El teatre clavé acull aquest cap de setmana un dels plats forts de la programació estable. Aquest diumenge, 13 de maig arriba l’espectacle “Visitando al senyor Green”, dirigit per Juan Echanove. L’obra tracta d’un jove executiu que és condemnat per un jutge a prestar ajuda domiciliària a un maniàtic ancià jueu que viu només al seu apartament de Nova York. Les visites setmanals del jove, que també és jueu i gai, revelaran els secrets i els problemes familiars dels dos homes en un tragicòmic xoc cultural i generacional.
El director del teatre clavé, Josep Navarro ha destacat la qualitat del guió i l’interpretacció dels dos actors principals, Juan José Otegui i Pere Ponce. 
“Visitando al senyor Green” sota la direcció de Juan Echanove serà diumenge, 13 de maig a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72. D’altra Banda, el teatre clavé i l’associació de comerciants Tordera Centre informen que l’obra prevista dissabte dins el cicle de música, cinema i teatre familiar ha quedat suspesa, per malaltia d’un dels membres de la companyia.

ÚLTIMES NOTÍCIES