IniciNoticiesSalutAquesta setmana es podran fer a Tordera revisions gratuïtes de prevenció del...

Aquesta setmana es podran fer a Tordera revisions gratuïtes de prevenció del glaucoma i la degeneració macular

unitat mobil tres torresL’Institut Oftalmològic Tres Torres, d’acord amb la Regidoria de Sanitat, portarà la campanya anual de prevenció del glaucoma i degeneració macular associada a l’edat (DMAE) a Tordera. Carme Mora, optometrista de l’Institut Oftalmològic Tres Torres, explica què són aquestes malalties.

glaucoma 1

La revisió dura entre 10 i 15 minuts, i no ha d’espantar a ningú que tingui recel a entrar al vehicle, ja que no posen gotes als ulls ni donen cap tipus de molèstia. Carme Mora explica la maquinària amb què treballen.

glaucoma 2

La campanya, de tipus preventiu, està oberta a tota la població, de manera que tothom qui ho desitgi podrà fer-se una revisió ocular, gratuïta, per determinar si es té alguna patologia associada al Glaucoma o a la DMAE. Carme Mora assegura que la revisió va adreçada, especialment, a persones majors de 45 anys.

glaucoma 3

La clínica Tres Torres de Barcelona té delegacions a capitals de comarca, com Mataró o Granollers, i des de l’any 2010 es desplacen amb una petita unitat mòbil per pobles de Catalunya oferint una revisió gratuïta per prevenir el glaucoma i altres malalties als ulls. Carme Mora destaca la importància de la revisió, sobretot en el glaucoma, ja que es tracta d’una malaltia silenciosa.

glaucoma 4

La unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic s’instal·larà avui i demà a la plaça de l’Església, el 28 d’octubre al local social de Sant Andreu, el 29 al local social de Sant Pere i el 30 d’octubre al parc Inditex a Fibracolor. L’horari de revisions serà de 10 h a 18 h ininterrompudament.

ÚLTIMES NOTÍCIES