IniciNoticiesPolíticaEL CREIXEMENT SOSTENIBLE I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA CENTREN EL PROGRAMA ELECTORAL DEL...

EL CREIXEMENT SOSTENIBLE I LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA CENTREN EL PROGRAMA ELECTORAL DEL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA PRESENTAT DISSABTE PASSAT.

Definir un model de poble sostenible i fomentar la participació ciutadana en les decisions de l’ajuntament, són dos dels eixos del programa electoral del moviment alternatiu per Tordera, en els propers 4 anys.
El partit independent va presentar dissabte passat les seves propostes per el Tordera de futur. El candidat Josep Alsina va explicar que el projecte del MAT està pensat en un horitzó de 8 anys. Entre les númeroses propostes del programa cal destacar la potenciació de eixos comercials, millorar la seguretat ciutadana, augmentar els serveis socials i assistencials, crear una oficina d’atenció a les urbanitzacions, crear un consell de veïns, crear un casal d’entitats i establir línies d’ajuts a les famílies a l’hora d’adquirir llibres de text.
En aquest acte, el candidat Josep Alsina va defensar el creixement sostenible del municipi. El candidat del MAT també va criticar l’actuació de l’empresa urbanística activa en els darrers anys. Alsina va assegurar que si arriben al govern les competències en matèria urbanística tornaran al plenari municipal. El moviment alternatiu per Tordera també proposen el foment de sistemes d’estalvi i reutilització de l’aigua, crear una escola d’oficis, millorar i ampliar l’esplai i can compte, entre d’altres propostes. El programa electoral del grup independent es repartirà aquest dies casa per casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES