IniciNoticiesMedi ambientTorna la normalitat a Niàgara Park i a Fogars de la Selva

Torna la normalitat a Niàgara Park i a Fogars de la Selva

nota aiguaQuasi una setmana desprès, els veïns de l’urbanització Niàgara Park i de Fogars ja poden tornar a veure aigua de l’aixeta. El servei municipal d’Aigua, Aqualia ha realitzat els controls analítics pertinents a la xarxa de distribució de la urbanització Niàgara Park, els resultats confirmen que els valors d’Antimoni són conformes al valor paramètric establert per la normativa pel consum humà. Amb aquest resultats, el regidor de Territoti i Sostenibilitat, Carles Seijo confirma l’aixecament de la prohibició.

seijo 1

Per tant es dona per tancat l’episodi d’incompliment d’Antimoni i queda anul·lada la recomanació d’abstenir-se de consumir l’aigua de la xarxa de subministrament de la urbanització de Niàgara Park, i aquesta és apta pel consum.

L’ajuntament de Fogars de la Selva desconeix quin és l’origen dels alts nivells d’antimoni i ha dit que treballaran conjuntament amb l’ACA per detectar d’on prové i trobar una solució per evitar que torni a passar.

Per la seva banda, l’ajuntament de Tordera proposa deixar de connectar-se amb els dipòsits de Fogars de la Selva i realitzar una nova connexió que agafi aigua de la xarxa de Tordera. Ho explica Carles Seijo.

seijo 2

Per a qualsevol aclariment o informació addicional que precisin, poden dirigir-se a les oficines d’Aqualia o al telèfon de l’ajuntament 662.663.594.

ÚLTIMES NOTÍCIES