IniciNoticiesEsportsL’Associació de rugbi La Tordera fa una crida per aconseguir més membres...

L’Associació de rugbi La Tordera fa una crida per aconseguir més membres per als seus equips base i sobretot per a l’equip sènior

rugbi la torderaL’Associació de rugbi La Tordera continua en plena campanya d’inscripcions i segueix amb el principal objectiu de fer arribar i obrir l’esport que practiquen a tots els torderencs/ques. Per això, aquesta temporada volen promocionar d’una manera especial el primer equip de l’entitat, que té com a principal objectiu fer passar una bona estona fent esport entre els diversos membres que hi participen. Luciano Parodi, responsable del sènior, ens explica en quina situació es troben actualment.

Parodi rugbi 1

Parodi comparteix la filosofia que tenen i recorda que no hi ha cap requisit per afegir-se a la família rugbista torderenca.

Parodi rugbi 2

El primer equip sènior de l’Associació de rugbi La Tordera té edats compreses entre els 16 i els 45 anys i per acabar de completar el conjunt també hi ha noies que comencen a practicar el rugbi. Els interessats, de qualsevol categoria, es poden posar en contacte amb l’entitat a través de les xarxes socials o assistint directament als entrenaments els dilluns, dimecres i divendres en el Municipal d’esports i en el parc Prudenci Bertrana a partir de les 17:15h de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES