IniciNoticiesSocietatLA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS INFORMA QUE JA ES PODEN SOL·LICITAR AJUTS...

LA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS INFORMA QUE JA ES PODEN SOL·LICITAR AJUTS D'ATENCIÓ A LA GENT GRAN I BONIFICACIONS DE LA TAXA D'ESCOMBRARIES.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera informa que ja s’han posat a la disposició dels usuaris diferents ajudes i bonificacions.
La regidoria de Benestar Social també recorda que fins al 29 de setembre es poden demanar els ajuts als serveis socials i programes d’atenció a la gent gran gestionats per l’ICASS. Els programes subvencionables en aquests àmbits són els d’ajuts a l’acolliment residencial, centre de dia i habitatge tutelat per a la gent gran, el programa d’ajuts de suport econòmic per a les persones grans amb dependència i el programa d’estades temporals per a gent gran discapacitada. Els requisits bàsic que es demanen per optar a aquestes ajudes són tenir més de 65 anys i tenir un nivell de dependència sever o moderat per les activitats de la vida diària (caldrà un informe preceptiu).
Finalment es recorda que també es poden demanar les bonificacions de la taxa de la recollida d’escombraries 2007. Els requisits per optar als descomptes es poden consultar des d’aquest espai. Aquestes bonificacions es podran demanar fins al 31 de maig a les oficines de serveis socials de Tordera.
Totes les ajudes es poden tramitar des de les oficines de Serveis Socials, a l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris (Pl. Concòrdia s/n. Tel. 937642274)

ÚLTIMES NOTÍCIES