IniciNoticiesMedi ambientTORDERA PARTICIPARÀ ELS DIES 29 I 30 DE NOVEMBRE A LA SETMANA...

TORDERA PARTICIPARÀ ELS DIES 29 I 30 DE NOVEMBRE A LA SETMANA DE LA REDUCCIÓ DE RESIDUS DE CATALUNYA.

Tordera s’afegeix els dies 29 i 30 de novembre a la Setmana de la reducció de Residus a Catalunya, promoguda per l’Agència Catalana de Residus, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat i el Centre Català de Reciclatge.
Es tracta d’una edició pilot a Europa que té per objectiu focalitzar el tema de la prevenció de residus incrementant la conscienciació pública sobre aquest tema i destacant el paper fonamental que té en el desenvolupament sostenible i en la lluita contra el canvi climàtic.
Des de l’Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb diferents entitats públiques i privades d’arreu del territori català, s’ha programat un calendari amb més de 50 actuacions a tot Catalunya que es desenvoluparan en el marc de l’edició catalana d’aquesta setmana.
A Tordera, concretament, s’ha organitzat una mostra-taller sobre el compostatge. Tant dissabte, 29, com diumenge, dia 30, d’11 h a 13 h, el parc Prudenci Bertrana acollirà una mostra sobre el procés del compostatge, on a través de panells didàctics, compostadors i mostres de residus, els visitants podran conèixer com s’aconsegueix el compost i la seva reutilització. El regidor de medi ambient, Carles Aulet detalla com serà la participació de Tordera, en la setmana de la reducció de residus.

El taller de compostatge anirà acompanyat d’una exposició sobre els residus orgànics. Aquesta activitat complementa les actuacions promogudes en motiu de la campanya de promoció del compostatge que es va començar abans de l’estiu a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES