IniciNoticiesEsportsLa Sílvia Serra i l’Albert Torrent participen i acaben l’Ironman Barcelona

La Sílvia Serra i l’Albert Torrent participen i acaben l’Ironman Barcelona

torrent ironmanAquest passat diumenge Calella va ser l’escenari d’una nova edició de l’Ironman Barcelona Costa Maresme. És una prova que compagina tres modalitats esportives: natació (3800 metres), ciclisme (180 quilòmetres) i córrer (42,1 quilòmetres). En total hi van participar 2.700 triatletes de 60 nacionalitats diferents. La torderenca Sílvia Serra i el torderenc Albert Torrent també van participar-hi i van completar la prova fins al final. En declaracions a Ràdio Tordera ens explicaven quin era l’objectiu inicial que ells s’havien marcat per l’esdeveniment.

SerraTorrent mix ironman 1

La Sílvia va fer un temps de 13 hores 24 minuts i 15 segons i va quedar en la posició número 44 de la seva categoria. L’Albert va quedar 20 de la seva categoria, 99 de la general masculina amb un temps total de 9 hores, 16 minuts i 53 segons. Ells mateixos comparteixen amb nosaltres el millor moment que recorden de l’Ironman Barcelona 2016.

SerraTorrent mix ironman 2

Per a la Sílvia, va ser l’última prova després de sis anys en aquesta competició. Ella mateixa ens explica els motius d’aquesta retirada.

Serra ironman 3

Aquesta nit els dos torderencs passaran pel programa del Show dels Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES