IniciNoticiesCulturaMariano Pagès fotografia les esglésies del Parc del Montnegre-Corredor

Mariano Pagès fotografia les esglésies del Parc del Montnegre-Corredor

tapanegreTordera és un dels municipis que apareix al projecte fotogràfic “Estels, Ermites i Esglesioles del Montnegre-Corredor”. Un treball a càrrec del fotògraf i realitzador audiovisual Mariano Pagès, argentí i català. El projecte és fruït recorregut nocturn pels 14 termes municipis que conformen el Parc. Totes les fotografies s’han realitzat durant la nit, sovint en condicions de foscor total. Des d’una perspectiva artística i creativa, l’artista interactua amb el paisatge, l’arquitectura i el propi llegat cultural.

El projecte fotogràfic complert consta d’una mostra, que l’artista pretén exposar als 14 municipis del Parc i també d’un llibre. Un recull de totes aquelles imatges que quedaran fora d’aquesta mostra itinerant. Per finançar el conjunt del projecte, Mariano Pagès iniciarà una campanya de recollida de fons a través de la plataforma de micromecenatge VERKAMI.

A l’espera d’aconseguir suport econòmic per part dels ajuntaments dels municipis que conformen el Parc del Montnegre-Corredor, Mariano Pagès s’ha proposat recaptar una suma total de 1.700 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES