IniciNoticiesSocietatEL SERVEI DE XARXA WIFI PER A TOT EL MUNICIPI ESTÀ EN...

EL SERVEI DE XARXA WIFI PER A TOT EL MUNICIPI ESTÀ EN FASE DE PROVA I D’AQUÍ UNS MESOS JA SE’N PODRÀ DISPOSAR AMB TOTAL EFICÀCIA

Actualment el servei de xarxa WIFI per a tot el municipi està quasi bé enllestit, un servei amb el qual es permetrà que tots els habitants del municipi puguin accedir a la xarxa sense cap tipus de problema. El WIFI és una marca per un conjunt d’estàndards de compatibilitat de comunicacions per a xarxes locals sense fils. Les comunicacions són a través d’ones de ràdio de curt abast, que pel fet d’estar codificades no interfereixen entre si. Aquest projecte ja fet realitat ha estat muntat per Tordera Wireless un grup de gent de Tordera amb la intenció de crear una xarxa sense fils urbana i acostar les noves tecnologies a tothom. El regidor de Joventut i Tecnologies de la Informació Marc Unió ens parlava de la situació actual d’aquesta xarxa.

Marc comenta que en aquests moments el projecte està en fase de prova per a poder engegar el servei a l’octubre amb total eficàcia.Per a més informació sobre el procés es pot accedir a la pàgina web: torderawireless.org on explica l’evolució del projecte fins al moment.

ÚLTIMES NOTÍCIES