IniciNoticiesComerçEs posa en marxa l'aplicació de cerca de locals buits a Tordera...

Es posa en marxa l’aplicació de cerca de locals buits a Tordera per a la creació de nous negocis

installat centreLa Regidoria de Promoció Econòmica fa uns mesos que té en marxa el Pla Instal·la’t al Centre. Aquest projecte pretén incentivar el desenvolupament comercial, motivar i donar suport a la creació i obertura de nous comerços i facilitar l’accés al mercat dels locals comercials buits.

El Pla Instal·lat al Centre s’adreça especialment a les persones emprenedores que vulguin conèixer l’oferta comercial i la disponibilitat de locals. També se’n poden beneficiar els propietaris i immobiliàries que poden identificar els seus locals i gaudir de promoció gratuïta. Per fer-ho possible, el Pla compta des de fa unes setmanes amb una aplicació online de consulta de disponibilitat de locals buits. Aquesta aplicació, a banda de geolocalitzar el local també permet conèixer les característiques, el preu de la venda o el lloguer, fotografies,  i el telèfon de contacte amb el propietari o immobiliària corresponent. Ho explica el regidor de promoció econòmica, Marc Unió.

aplicacio comerc 1

L’aplicació de consulta de locals buits, es complementa a més, amb una segona aplicació que permet conèixer l’àrea comercial propera al local que es consulta així com l’activitat que se’n deriva per poder escollir el lloc més idoni per a la creació de nous negocis.

aplicacio comerc 2

El Pla Instal·lat, finalment, compta amb l’assessorament, informació i acompanyament tècnic de de l’establiment fins a la consolidació del negoci a través de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera. Tota persona titular d’un local comercial interessada en publicitar la disponibilitat i característiques del seu local a la web poden sol·licitar-ho presentant la instància normalitzada a tal efecte a l’Ajuntament de Tordera.

aplicacio comerc 3

L’aplicació de cerca dels locals buits i oferta comercial es pot consultar a www.econotics.com/maps/torderalocals o www.econotics.com/maps/torderamix

ÚLTIMES NOTÍCIES