IniciNoticiesCulturaTordera tanca la Festa Major amb un balanç positiu de participació en...

Tordera tanca la Festa Major amb un balanç positiu de participació en tots els actes

sopar popularEl sopar popular que va aplegar més de 500 persones a la Pista de l’Amistat, va posar ahir el punt i final a la Festa Major de Tordera 2015. Durant aquestes últimes setmanes s’han anat combinant activitats esportives, culturals, lúdiques i festives organitzades per les entitats i per diferents regidories de l’Ajuntament, les quals han comptat amb una bona participació de públic. En conjunt, però, la regidora de festes, Sílvia Català, fa un balanç positiu de la Festa Major d’enguany.

balanc festa 1

La festa major comptava amb dues novetats importants. El canvi de dia, hora i lloc de la proclamació de l’hereu i la pubilla i una moguda dels 80 la nit del 24. La regidora Sílvia Català valora satisfactòriament aquestes novetats.

balanc festa 2

Els joves Jordi Serra i Berta Pla van ser diumenge proclamats nou hereu i pubilla de Tordera, i seran els encarregats de representar el nostre poble en el món del pubillatge. Els torderencs s’estrenaran a l’elecció de Pineda de Mar. D’altra banda, Sílvia Català destacava la singularitat de la festa major i agraïa la participació i col·laboració de les entitats locals, la comissió de festes i diferents regidories.

balanc festa 3

Ràdio Tordera ha realitzat, com cada any, un dispositiu especial  per cobrir en viu i en directe els actes principals de la Festa Major de Sant Bartomeu 2015. Amb les havaneres, els concerts, l’hereu i la pubilla i el pregó com a protagonistes. Enguany, El guitarrista Diego Cortés va ser l’encarregat de fer el pregó de festes, en reconeixement a la seva trajectòria professional.

ÚLTIMES NOTÍCIES