IniciNoticiesPolíticaRaül Romeva, candidat de Junts pel Sí, visita Tordera.

Raül Romeva, candidat de Junts pel Sí, visita Tordera.

IMG-20150820-WA0023El cap de la llista per Barcelona de Junts pel Sí a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27-S, Raül Romeva, ha visitat aquest migdia Tordera. Romeva, acompanyat de l’alcalde, Joan Carles Garcia, el candidat maresmenc Pere Aragonès i el president comarcal de CDC, Joan Morell , ha passejat pels carrers del centre de la vila, per assistir al concurs de castells de sorra, que es feia al parc de la sardana. En aquest indret, ha saludat i conversat amb els ciutadans. El candidat de Junts pel Sí -que aplega partits polítics, com ara CDC i ERC, i entitats de la societat civil, com ANC i Òmnium Cultural- ha explicat als veïns, amb deteniment i de manera distesa, com veu la situació actual del país. Romeva, ha volgut destacar la il·lusió que li  transmet cada dia la gent, motiu suficient per sentir-se orgullós de ser una de les cares visibles i principals d’aquest projecte de caràcter transversal i independentista. El cap de llista de la candidatura Junts pel Sí, Raül Romeva assegura que ara és el moment de resoldre els dubtes de les persones que no veuen clar el procés cap a la independència.

romeva1

Un total de 110 persones de Tordera ja s’han inscrit com a candidats i candidates de la llista Junts Pel Sí a les eleccions del parlament de Catalunya. En declaracions a Ràdio Tordera, Raül Romeva destaca que campanya “fes-te candidat”, posa de manifest la dimensió ciutadana de la candidatura.

romeva 2

Enguany, “Ara és l’hora” torna a preparar una manifestació massiva per la Diada de l’Onze de setembre, sota el nom de “Via Lliure”. L’objectiu d’aquest 11-S és omplir de gent l’Avinguda de la Meridiana de Barcelona. Raül Romeva creu que el proper 11 de setembre ha de ser una diada de reivindicació cívica i política.

romeva 3

L’ANC Tordera organitzen autocars per anar a la capital catalana el proper 11 de setembre. Els tiquets es podran adquirir al preu de 10 euros, al local de l’ANC de Tordera, al Carrer Creus, número 7 (al costat del Chu-Bar), de 6 de la tarda a 9 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES