IniciNoticiesSocietatJA HAN SORTIT A LA LLUM ELS NOMS DELS CANDIDATS A PUBILLA...

JA HAN SORTIT A LA LLUM ELS NOMS DELS CANDIDATS A PUBILLA I HEREU DE TORDERA 2007

Tordera ja té nous candidats i candidates a pubilla i hereu 2007. Un cop finalitzat el recompte de vots a les dependències del jutjat de pau, a l’Ajuntament de Tordera. En el recompte hi van ser presents el jutge de pau, Esteve Matas; l’hereu i la pubilla de Tordera, Oscar Abarquero i Silvia Puig i la delegada de pubillatge, Fina Pascal. Les dues candidates del centre del poble són Marta Dalmau i Natalia Llopart i els tres candidats a hereu Jordi Ciurana, Marc Reixach i Albert Prats. La regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, desvetlla els noms de les cinc candidates a pubilla i hereu de Tordera.

Els vuit candidats a pubilla i hereu del municipi seran presentats el dimecres 22 d’agost durant la mitja part de les havaneres amb el grup Bergantí, que tindran lloc a la plaça de l’església. La regidora de festes explica els actes en què seran presents els candidats i candidates a pubilla i hereu de Tordera 2007.

Les votacions per escollir l’hereu i la pubilla de Tordera 2007 es podran fer per mitjà de les butlletes adjuntes al programa de festes o bé a través de la pàgina web: www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES