IniciNoticiesSocietat LA REMODELACIÓ DEL PARC PRUDENCI BERTRANA APROPA ELS CIUTADANS EN AQUESTA...

LA REMODELACIÓ DEL PARC PRUDENCI BERTRANA APROPA ELS CIUTADANS EN AQUESTA ZONA I L'AJUNTAMENT NO DESCARTA MÉS ACTUACIONS EN L'ESPAI PER CONVERTIR-LO EN UN CENTRE DE LLEURE DE TORDERA.

Qui la vist i qui el veu. L’ajuntament de Tordera s’ha decidit a començar a treure profit del parc prudenci bertrana, arran de la construcció del pont de ferro. La primera actuació ha estat tancar tot el recinte per evitar l’entrada de vehicles, el segon pas ha estat l’instal·lació de barbacoes, taules de picnic i gronxadors, així com diversos elements esportius com porteries de futbol, cistelles de bàsquet, xarxa de voleibol, taula de ping pong, i material gegant de jocs de taula. Finalment, la darrera actuació ha estat la posada en marxa d’un circuit de salut dirigit a les persones grans. El regidor d’obres i serveis, Carles Aulet assegura que l’actuació encara no està tancada, ja que per exemple, tenen l’intenció de reduir la presència de vehicles en aquesta zona per aconseguir un millor passeig dels ciutadans. Aquest circuit de salut està format per diverses màquines repartides per el parc amb exercicis per les cames, braços, d’equilibri, entre d’altres.

L’actuació de reforma del parc prudenci bertrana i de l’il·la del riu Tordera no està tancada. L’ajuntament preveu de cara l’any vinent més actuacions, com per exemple l’obertura del braç esquerra del riu o la construcció de noves pistes de tenis a la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES