IniciNoticiesCulturaEL CERCLE D’ HISTORIA DE TORDERA ORGANITZA PER LA FESTA MAJOR UNA...

EL CERCLE D’ HISTORIA DE TORDERA ORGANITZA PER LA FESTA MAJOR UNA CONFERENCIA I UN SOPAR SOBRE LA CUINA MEDIEVAL A ROCA-ROSSA.

El cercle d’ historia de Tordera torna per aquesta festa major amb una conferencia sobre l’ historia local. En concret, el proper divendres, 17 d’ agost s’ organitzarà una conferencia sobre la cuina medieval a Roca-Rossa, a càrrec de l’ historiador Jaume Vellvehí. La xerrada tindrà lloc a dos quarts de 9 a la biblioteca de Tordera. La presidenta del cercle d’ historia, Mercè Torrellas ens avança el contingut de la conferencia.

Els actes organitzats pel cercle d’ historia no acaben aquí. Un cop finalitzada la conferencia es convida a la població a tastar la cuina medieval a Roca-Rossa en un sopar al restaurant Can Caselles. El preu del sopar serà de 25 euros i les places son limitades. Mercè Torrellas ens explica el menú d’ aquest peculiar sopar.

El sopar començarà a les 10 de la nit al restaurant Can Caselles. El tiquets al preu de 25 euros, es poden recollir a Ràdio Tordera fins al 14 d’ agost en l’ horari d’ oficina.

ÚLTIMES NOTÍCIES