IniciNoticiesEsportsEl CPTordera començarà la temporada a casa contra el Mataró

El CPTordera començarà la temporada a casa contra el Mataró

IMG-20141007-WA0002Ahir per la tarda el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona va ser l’escenari del sorteig del calendari de les diferents competicions nacionals de l’hoquei sobre patins. El Club Patí Tordera que enguany militarà a la primera nacional espanyola ja coneix els rivals que s’haurà d’afrontar per intentar tornar a la màxima categoria de l’OK Lliga.

La primera jornada de la fase regular per els torderencs s’iniciarà el 17 d’octubre en el pavelló de la Concòrdia contra el Mataró, per tant, derbi maresmenc i matx que enfrontarà a dos equips que varen perdre la categoria la temporada passada. La segona jornada també serà entretinguda ja que el Tordera visitarà la pista del Girona HC equip que està dirigit per el torderenc Ramon Benito i que compta amb dos ex-jugadors del CPTordera. Els altres rivals amb que s’hauran d’enfrontar són Santa Maria del Pilar (Madrid), Sant Feliu de Codines, Sant Cugat, Mieres (Astúries), Arenys de Munt, Palafrugell, Alcobendas (Madrid), FCBarcelona Lassa (Filial), Vilanova, Rivas las Lagunas (Madrid), i el Manlleu.

La primera nacional espanyola finalitzarà el 21 de maig. El CPTordera acabarà la temporada a casa contra el Manlleu en horari unificat

ÚLTIMES NOTÍCIES