IniciNoticiesComerçLA FLECA DE CAN RICASTELL DE TORDERA PARTICIPA AL PROJECTE “POSA EL...

LA FLECA DE CAN RICASTELL DE TORDERA PARTICIPA AL PROJECTE “POSA EL MARESME AL PLAT” I SERÀ PRESENT AQUEST CAP DE SETMANA A LA FIRA DE TARDOR DE MATARÓ.

El projecte Posa el Maresme al plat! que dinamitza el Consell Comarcal per donar suport a la comercialització dels productes artesanals de qualitat del Maresme estarà present a La Fira de Tardor que se celebrarà a Mataró els dies 8 i 9 de novembre. Entre els artesans maresmencs que exposaran els seus productes cal destacar la Fleca Can Ricastell de Tordera, ubicada al veïnat de Sant Andreu, també hi participaran el forn Can Puig d’Arenys de Munt, Neules casa Graupera de Mataró, Formatges Can Pujol de Vilassar de Dalt i L’arc de la natura d’Argentona. La fleca de Can Ricastell està especialitzada per el seu treball artesà, a partir de productes ecològics. El seu propietari ens explicava que exposaran en la fira de tardor de Mataró.

“Posa el Maresme al plat!” és l’eslògan sota el qual es promocionen els productes de la terra de la comarca a les fires populars. La iniciativa va començar el mes de setembre a Calella. Cabrils era la segona destinació, però la fira programada pel passat cap de setmana es va haver de suspendre a causa del mal temps. El Consell Comarcal del Maresme ofereix la possibilitat de participar en aquest projecte d’exposició-promoció dels productes alimentaris de qualitat al centenar de productors que s’han incorporat al cens d’artesania alimentària que es va realitzar el primer trimestre d’aquest any sota la denominació Productes de la terra – Maresme. El projecte va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES