IniciNoticiesSocietat LA REGIDORIA DE JOVENTUT TANCA AVUI EL PERÍODE 'INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT TANCA AVUI EL PERÍODE 'INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN EL CASAL D'ESTIU MUNICIPAL.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera tancarà avui el període d’inscripcions per a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys que vulguin participar al Casal d’Estiu.
L’horari d’inscripció serà de 10 a 1 del migdia al Servei d’informació juvenil (a les oficines de la Pl. Concòrdia s/n). En el moment de la inscripció caldrà portar una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social del nen/a i serà imprescindible presentar aquesta documentació encara que el qui s’inscrigui hagi participat en casals anteriors. Les places s’atorgaran per ordre d’arribada fins a completar els grups i seran definitives una vesgada es presentin tots els documents sol·licitats, l’autoritzats paterna i es pagui la quota a l’entitat corresponent.

El Casal tindrà diferents horaris (mitja jornada de matí o tarda o bé jornada completa) i es durà a terme del 2 al 31 de juliol i de l’1 al 10 d’agost al CEIP Ignasi Iglésias.
Els preus del Casal variaran en funció de l’horari, la data escollida (juliol i/o agost) i si s’inscriuen germans.
La Regidoria de Joventut també informa que totes les persones interessades en treballar com a monitors del Casal d’Estiu Municipal poden presentar fins avui el seu currículum al Servei d’Inserció Laboral de Tordera (Pl. Concòrdia, s/n).
Tots els qui es presentin com a monitors hauran de tenir necessàriament el títol de monitor, i per tant, ser majors de 18 anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES